Helgen som var (bildbomb)

Written by Syndroma: 2011-03-30 at 12:07:50 - Vardagstrams, Comments [0].
I helgen bakade jag kakor...
... de tog slut innan helgen var slut...


Jag provade kläder och köpte trots klädköpsförbud den första, mörkblåa asfina och lite för stora tunikan.


Min finaste tjej kom och höll mig sällskap och jag bjöd på bakad potatis med baconröra. Nom nom nom!


Hon visade sitt nya partytrick!


På lördagmorgonen fick jag snällt gå till den enda bussen som går ner till stan innan 10... Kallt men det var ju i alla fall soligt och fint.


Självplågeri

Written by Syndroma: 2011-03-30 at 10:03:54 - Självplågeri, Comments [0].
De senaste dagarna har jag nästan inte gjort annat än att plåga mitt materiella hjärta med prylar jag vill ha och behöver. Varför gör man så egentligen? Det är ju visserligen väldigt roligt att göra listor, fundera ut och proritera och så där men inte alls lika roligt när man inte kan beställa hem/köpa hem skiten på en gång! Vi håller på och spara ihop till en ny säng jag och mitt gull så det är ju värt att vara utan roligare saker ett tag, för vi kommer fan sova som kungar! Sen är det fritt fram för roliga saker! *Evil mad laugh*

Hur som helst tänker jag dedikera en hel kategori till den här typen av plågeri och tänker kort och gott döpa den till "Självplågeri"!

I och med att det börjar vankas vår och förhoppningsvis sommar kort därefter börjar jag känna ett sug efter en uppdatering i sminklådan. Penseluppgraderingar, nya skuggor, en färgbomb i form av läppstift och den till synes underbara paletten från Sleek!

Det här kommer jag sikta mot i vår/sommar. Vad är ni sugna på just nu?

Från vänster: MAC brushes #109, #217, #219, #208 - MAC eyeshadow in Shroom, Noturnelle - MUS lipstick in Citrus, Oh la la, Vamp, Summer - Sleek Paraguaya i-Divine palette

Kicks - MACcosmetics - MakeUpStore - SleekMakeup


Vad ska jag träna?

Written by Syndroma: 2011-03-29 at 14:52:46 - Vardagstrams, Comments [0].
Sugen på gruppträningar på gymmet men vad ska man välja? BodyPump, Core, BodyBalance, Zumba och allt annat som finns. Otränad som fan och har haft ett uppehåll på 2 månader och höll mig då mest till kondis maskinerna. Men jag är pepp, pepp, pepp och sugen på variation så jag tar nog en av varje! Vad ska jag välja först?

Sad panda

Written by Syndroma: 2011-03-28 at 12:45:35 - Vardagstrams, Comments [1].

Igår lästa jag ut min älskade bok och nu är jag allmänt sadface för att den är slut, slutade jättespännande och det nästan är ett helt år kvar tills nästa och sista delen släpps! :'(

Before-pics

Written by Syndroma: 2011-03-27 at 21:09:21 - Projekt: Rent fejs, Comments [0].
Välkommen till en guidad tur till mitt ansikte, typ. Inte det fräschaste i världen kanske men annars gåre ju inte att se något verkligt resultat! Bilderna är tagna precis innan min första ocm-tvätt för drygt 2½ veckor sedan.

Mitt i nyllet (undrar vad jag koncentrerar mig på xD)


Vänstra och högra fejshalvan

Projekt: Rent fejs

Written by Syndroma: 2011-03-27 at 20:52:43 - Projekt: Rent fejs, Comments [0].
Nu är allt förberett! Ny kategori, före-bilder och oljor är införskaffade.

Jag har alltså börjat med OCM,  (Oil Cleansing Method)  i försök att få bukt med min bråkiga hy. Jag har haft problem med finnar sedan tidiga tonår men det började bli riktiga problem och riktigt jobbigt i 16-17års åldern och sen dess har det gått upp&ner. Bättre ibland, horribelt värre ibland. Tydligen ska de flestas problem gå över 20-25 års åldern, men jag orkar faktiskt inte vänta längre eftersom det nu börjar bli ohållbart. Det är riktigt hårda knutor och istället för att bara vara den "traditionella" finnen så börjar det liksom bukta innåt, som direkta ärrbildningar. Nej tack! Nu får det vara nog! Funkar inte det här, då blire doktorn. Punkt

Les jours tristes

Written by Syndroma: 2011-03-21 at 11:51:38 - Akvarell, Comments [1].
Medan jag skriver en halv novell till kommande inlägg bjuder jag på en målning jag petade ihop i helgen!


Akvarell + liners + spritpenna


New häääärdooo

Written by Syndroma: 2011-03-18 at 09:12:31 - Vardagstrams, Comments [1].
Juste, jag har ju glömt visa vad som blev av min tvångstanke jag hade för någon vecka sedan. Om jag får säga det själv, så blev det för jävla bra! :D

Ursäkta lampa + herrn i bakgrundenOh for the love of...

Written by Syndroma: 2011-03-18 at 08:35:08 - Vardagstrams, Comments [0].

Nu får det fan va' nog! Okey snön, jag älskar dig! Du är jättemysig, vacker och allmänt magisk sådär... när det är vinter! Nu är det inte vinter längre! Så nu får du faktiskt ge dig, det är inte roligt längre!

Exclamation overabuse, check!


Följ min blogg med bloglovin

Friskis

Written by Syndroma: 2011-03-17 at 23:15:19 - Vardagstrams, Comments [0].
Usch! Legat som en däckad gnu hela veckan i något som jag tror har varit tidernas kortaste förkyldningar kombinerat med något som jag tror var migrän. Oslagbart...

NU är jag däremot piggare, mer uppåt och utan feber så snart skall det rapporteras om första veckan med OCM & dessutom har jag lite artsy stuffs att visa upp! Stay tuned!

OCM

Written by Syndroma: 2011-03-07 at 11:14:22 - Vardagstrams, Comments [0].
Nu är jag trött. Trött på en konstant ojämt ansikte. Otroligt trött på att köpa dyra produkter som jag aldrig kan vara 100% säker på fungerar. Produkter som jag egentligen inte ens har råd med... T R Ö T T ! Så nu tänker jag prova en eller eventuellt två saker till innan jag går till läkare.

Det ena är OCM och det andra är Vitamin B5. OCM är det första jag tänker testa. Under dagen ska jag fixa "före"bilder, hitta på ett fräsigt kategorinamn och imorgon inhandla oljor. Sedan tänker jag sätta igång och jag hoppas att ni vill hänga på!

Om att vara besatt

Written by Syndroma: 2011-03-03 at 05:51:05 - Vardagstrams, Comments [1].
Något har satt sig i min skalle, riktigt hårt kan jag tala om och jag kan för mitt liv inte sluta tänka på det. Klippa håret. Av, av, av med allt ris! Kort, kort, kort ska det va! Jag och mitt hår behöver en nystart, har känt det länge men det blir mer påtagligt för varje dag som går. Och jag kan inte släppa det. Det liksom kliar i hela mig av att inte få klippa mig på stört! I går var jag nog 10mm från att hämta kökssaxen och bara gå loss på skiten... men jag lät bli.

Det har blivit som en tvångstanke. Nu är det inte längre så att jag bara vill klippa håret, jag MÅSTE klippa håret. Inte bara lite utan mycket. Som att jag kommer dö om det inte händer snart (Ja, precis sådär löjligt överdramatiskt känns det)!

Och så tänker ni där ute att: Käften och klipp dig då? Sluta gnäll liksom!
Och jag bah: JAG HAR JU INTE RÅD ATT KLIPPA MIG JU!

Jag funderar på att fuska. Låna pengar från sluta-röka-kontot och klippa av mig allt hår! Det hade väl vart något? Så jag kan jämra mig om hur mycket jag ångrar mig senare ;)