Poppy

Written by Syndroma: 2011-07-31 at 16:05:20 - Natur&Arkitektur, Comments [1].

Måste prova om jag lyckades fiffla till det ordentligt med koppling mellan bloggis och ansiktsboken. Bergis inte...

Fotopromenad

Written by Syndroma: 2011-07-31 at 15:44:49 - Natur&Arkitektur, Comments [0].
Jag hittade massvis med nya vänner på min lilla fotopromenad!

Nu är jag äntligen färdig med all redigering för dagen. Det blev en hel del trots allt. Väldigt ovant med att redigera annat än självporträtt kan jag meddela men väldigt roligt.

Ni ska bara veta hur lycklig jag är över att äga en alldeles egen kamera! Som jag har väntat och som jag har sparat. Åååh, jag vill bara ut igen!

PS. Alltså, shit vad mycket gula blommor det finns. Helt sinnes!

Right now

Written by Syndroma: 2011-07-31 at 13:17:24 - Vardagstrams, Comments [0].Just nu: Redigerar från promenaden. Dricker granatäpple-thé och mumsar vattenmelon. Win!

Solis!

Written by Syndroma: 2011-07-31 at 09:18:20 - Vardagstrams, Comments [0].
Ååh, jag tror mig se en sol på utsidan! Det blir till att halsa det sista utav mitt thé och mumsa sista grötklicken och ut och fotopromenera innan det börjar regna och blåsa igen.

Quazimodo

Written by Syndroma: 2011-07-30 at 09:31:43 - Djurfoto, Comments [0].

29 juli, 2011

Förkyld och tråkigt väder ute. Finns inte mycket roligt att fota inomhus förutom kissarna och de blir irriterade på att få en kamera i nyllet. Känsliga...

And then there was light

Written by Syndroma: 2011-07-28 at 06:03:43 - Vardagstrams, Comments [0].
Efter drygt 1,5 års tid av samlande, bakslag och oväntade utgifter har jag äntligen uppnåt mitt mål. Systemkamera. Det känns så himla bra! Och jag är egentligen lite löjligt nöjd!

Nu väntar jag bara på lite småprylar jag beställde igår och att jag inte ska vara förkyld längre. Sen ska det ut och fotas! ÅÅÅÅÅÅH!

Aspirinmask pt.II

Written by Syndroma: 2011-07-13 at 18:41:12 - Projekt: Rent fejs, Comments [1].
Första gången jag kom över ett inlägg om aspirinmasken suckade jag lite och stängde ner fliken. "Medicin ska man ha i magen, inte i ansiktet" tänkte jag. Det var över ett år sedan och jag kan bara vara tacksam att man utvecklas under årens gång.

Har funderat mycket på just det här sedan mitt korta och koncisa inlägg för ett par dagar sedan. Om jag bara hade vandrat ner till Apoteket, bett lite snällt om ett aspirin-paket, gått hem och provat det här för över ett år sedan... är det möjligt att jag hade kunnat vara så gott som problemfri?

Ja, ni hör kanske redan nu att jag är ganska förtjust? Ni förstod hinten? Bra!

Det som är så attraktivt med masken är inte bara att jag kan se resultat - och det var inte bara så att JAG inbillade mig, utan min kära sambo kommenterade det tidigare i kväll -  utan också att det är så löjligt billigt och så löjligt enkelt. I mina dagar har jag lagt ner så otroligt mycket pengar på saker som inte har fungerat, som gjort saker och ting värre, luktat illa, svidit osv.

Resultatet efter 2 gångers användande (känns för all del som en väldigt kort testperiod, även om det bara är en mask) är en till synes jämnare hy + färre pormaskar, mindre rodnad, de knut/cystliknande finnarna längs käken är inte lika... cystiga eller ilsket röda.

Jag hoppas så hårt att det här inte är inbillning eller önsketänkande. Tänk om jag kan vara så gott som helt problemfri om en rimlig framtid? Tänk om?!

Usch. Börja om igen

Written by Syndroma: 2011-07-13 at 06:18:38 - Vardagstrams, Comments [0].
Usch.
Det känns så väl att jag bara tryckt i mig skräp på sista tiden. Känns i hela kroppen och även min stackars mage börjar bli sämre igen. Så nu börjar jag om. Dessutom har jag haft en svag period juni/juli och nikotinerat mig så gott som dagligen. Fröken skäms! Så nu börjar jag om, igen.


Aspirinmask

Written by Syndroma: 2011-07-09 at 12:10:47 - Projekt: Rent fejs, Comments [0].
Just nu sitter jag med aspirin + honung i mitt fejs, alltså med den där berömda aspirinmasken och har väldigt höga förväntningar. Återkommer med djupare tankar om det senare.

Vad gör du en solig lördag som den här?

Musik-pundare

Written by Syndroma: 2011-07-08 at 19:09:34 - Musik, musik, musik, Comments [1].
Jag älskar musik. Ä L S K A R ! Och jag tror inte direkt att jag är ensam om det. Just ikväll musik-pundar jag. Varvandes med en flaska öl eller två tillsammans med lite penselkladd och boklusande. Så, ag tänkte dela med mig om favoriterna för dagen.

Massive Attack - Paradise Circus
Kaizers Orchestra - Tusen Dråper Regn
The Distillers - Dismantle Me
Spinnerette - Impaler
Lykke Li - Get Some
Blind Guardian - War of the Thrones
Within Temptation - Sinéad
Spinnerette - Disorting a Code
Emily Browning - Sweet Dreams (Are made of this)
Kaizers Orchestra - En for orgelet, en for meg

Här är en Spotify-lista med alla utom en samlad, så till den blir det en YT-länk.

Vad lyssnar du på ikväll?

BlueBrows

Written by Syndroma: 2011-07-06 at 09:01:23 - Looks, Comments [0].

Så här såg jag ut i början av sommaren när det var dags för lite fimtittande och sällskapsspel. Produktlista uteblir för den här gången men det är ju i alla fall ett inlägg (:

Lycka i små mått

Written by Syndroma: 2011-07-03 at 21:46:26 - Vardagstrams, Comments [0].
Blev överlycklig när jag såg att jag fått en ny prenumerant på Bloglovin' och vill välkomna dig, okända människa, hit!

Får genast lite dåligt samvete över att det var svinigt längesedan jag yttrade en rad här. Jag väntar helt enkelt på lite bättre tider. På kameraköp (har kommit halvägs i min insamling, snart smäller det) och på att jag inte ska jobba ihjäl mig mer för den här sommaren. Så jag ber om ert tålamod. Men sen, när sommarjobbet är över och jag har lyckats lägga beslag på min blivande kamera, då har jag så himla mycket att tala om och visa upp!

Lovar att jag ska försöka hålla er uppdaterade med jämna mellanrum med lite halvgamla teckningar och lite party sommarsmink!