Lördagkväll

Written by Syndroma: 2011-01-23 at 11:50:27 - Akvarell, Comments [3].
Jag hade massproduktion igår kväll. Provade min julklapp jag fick utav finaste Sabina, akvarell på tub! Det var nästan lite löjligt roligt.


Spontan akryl

Written by Syndroma: 2011-01-17 at 09:37:01 - Akryl&Olja, Comments [0].

 

 


Halvfärdig, spontan akrylmålning. Så här arbetar jag. En hord av penslar utspridda, färgtuber lika så. Liggandes eller sittandes. På golvet!

God Morr!

Written by Syndroma: 2011-01-13 at 10:12:35 - Vardagstrams, Comments [0].
Klockan är drygt 10 och jag sitter med dagens första kaffekopp. Nom nom! Det här är min helg kan man säga, för i nuläget jobbar jag lördag till onsdag. Har sovit ut ordentligt, legat och dragit mig och ska snart börja sätta igång dagen. Först tänkte jag att jag skulle gått ut på en långpromenad... men sen gjorde min tå sig påmind när jag slog emot en köksstol. Igår på jobbet råkade jag nämligen köra över tårna med en styck kruka på ett 10tal kilo och nu är nageln bruten på diagonalen och gör asont. Så ingen promenad med andra ord :(

Istället tänker jag pyssla lite här hemma, plocka undan lite, lägga ansiktsmask, diska, måla färdigt en tavla jag började på lite spontant efter det här inlägget, plugga lite teori och till sist koda lite.

TransDesign & Anchors away

Written by Syndroma: 2011-01-12 at 18:28:52 - Att köpa lycka, Comments [0].
Jag har känt länge att jag vill fylla på min lacksamling, speciellt när China Glaze's julkollektion kom. Men när jag väl kände att jag inte behövde lägga mer pengar på julklappar så var de lack som jag suktat efter slut (observera att det har var ganska många dagar innan jul). Så i onsdags när CG'S Anchors Away släpptes så lät jag klickfingret härja ordentligt! Merparten utav lacken som kommer komma hem till mig är från just Anchors Away med det blev också två lack som måste klassas som riktiga klassiker vid det här laget. Jag talar såklart om Emerald Sparkle och Ruby Pumps!

Har ni spanat in kollektionen? Lockas ni av något eller har ni kanske till och med släppt lös klickfingret ni med?

Favvisar Tjugotio

Written by Syndroma: 2011-01-12 at 18:20:14 - Favoriter, Comments [0].


Jag hänger beautybloggsvärlden på (om än lite sent) och listar mina favvisar under 2010! Så himla mycket har jag inte hunnit med eller kunnat testa/recensera eftersom min ekonimi fortfarande är lagom knaper. Men en del har det blivit ändå och utav dem så har jag plockat ut några prylar som har stått ut bland de andra i lite olika kategorier. Enjoy!


China Glaze's Refresh-mint
Jag fick tag på mitt kära mintlack tillslut och jag har varit löjligt nöjd med det dessutom. Refresh-mint har lugnt varit det lack jag burit flest gånger i år och känner jag mig själv rätt kommer jag bära det mycket 2011 också!

Mac Select Cover-up Concealer
Concealern jag inte förstår hur jag kunnat klara mig utan. Är som en dröm att jobba med, lagom täckning och går att bygga upp utan att oroa sig för att det skulle bli kakigt.

Sigma Flattop Kabuki F80
Efter att ha använt den här penseln till foundation hela året kan jag lugnt säga att jag aldrig kommer gå tillbaka till traditionella foundationspenslar igen! ALDRIG! Mitt absoluta favoritverktyg och dessutom något utav det första jag köpte i början av 2010.

The Body Shop Showergel, Raspberry

Luktar som hallonsoda i duschen, jag älskar hallonsoda! Do I need to say more? Ja,  synd att Raspberry-serien bara verkar finnas i butik lite hipp som happ. I need the body butter!

Apoliva Body Soufflé Solmogna Frukter vs. The Body Shop whipped body lotion, Sweet lemon
Båda luktar himmelskt gott och har spännande och för mig intressanta konsistenser. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig för vilken jag tycker bäst om så de får helt enkelt dela plats

CCS fotvårdssalva
Mina fötter har sällan varit så gosiga som de varit efter min upptäckt på apoteket i somras. It's a keeper!

Dsquared2 Shewood

Fick ett prov när jag gjorde en beställning från Kicks i höstas och var väldigt svårflirtad till en början. Den luktade väldigt starkt och typiskt "tantigt" ni vet. Men jag tänkte "Äsch, jag är bara hemma så spela roll" och OJ vad glad jag är att jag faktiskt provade den. För när den väl kom på huden så luktade den alldels underbart!

Dermalogica Special Cleansing Gel

Jag fick den här av min mamma i för tidigt julklapp i början av december. Fick den rekomenderad efter en ansiktbehandlig jag gjorde i slutet av november och tänkte att jag skulle prova den. Om jag bara hade skitit i att prova all random mellanbudget rengöring det här året och köpt den här från början hade jag gjort mig en tjänst! Jag märkte skillnad redan efter första tvätten men vågade inte riktigt hoppas på att det skulle hålla i sig hela testperioden. Men jag säger bara det, I ain't going back!

Make Up Stores lipstick, Baby
My lips but better, helt klart. Även om jag är ett big fan av konstiga och "obärbara" kulörer så är det trots att den här neutralingen jag sträcker mig efter oftast.

Viva La Diva Midnight Murder
Midnattsblått med underbart skimmer. Att skriva mer verkar överflödigt.

Cliniderm Velvetly Smooth Cleansing Oil
Min kompis sedan i somras som har hjälpt mig både att få bort all typ av make-up och i min kamp mot pormaskarna!


Hoppas ert skönhetsår var lika trevligt som mitt (:


Sedan avslutar med att fråga min ende (och högt uppskattade sådan) prenumerant vad denna vill se mer av under 2011?

Nio Femton

Written by Syndroma: 2011-01-11 at 09:25:23 - Akryl&Olja, Comments [0].

Målningar i akryl från 08.

 

Rotade lite i mina mappar på C: och blev lite dov, jag behöver VERKLIGEN vårstäda i förväg där, det ser ut som helvete! I alla fall så hittade jag en bild på tavlor jag gjorde 2008 när jag fortfarande gick i skolan och jag blev så fruktansvärt sugen på att dra fram penslar och färg. Fast jag har bara en duk kvar och den är redan halvfylld med något trams jag inte blev nöjd med, så det kan bli ett problem.

Note to self: Buy materials asap!

Penna, papper och sånt

Written by Syndroma: 2011-01-10 at 05:57:29 - Blyerts, Bläck&Tusch, Comments [0].