Underbar helg

Written by Syndroma: 2011-02-27 at 20:59:03 - Vardagstrams, Comments [1].
Den här helgen har jag varit ledig för sörsta gången på löjligt länge. Började helgen med att hämta systerson på dagis. Vi gick hem, käkade lite, lekte lite i väntan på att syrran skulle komma hem. Efter det bakade vi bountykaka, lagade käk, mös och snackade skit hela kvällen.

På lördagen vaknade jag av att det var en liten herre som snackade (Do-duh-doh-duh-dä-da) i rummet intill. En liten stund senare kom han och väckte mig ordentligt. Käkade frukost och busade heeela långa dagen. Skulle egentligen åkt ut till Joel's morföräldrar men han glömde mig i stan, haha. Mer tid till bebis var visserligen mysigt det med.

Söndag = sovit länge, kramats och käkat god mat.

Underbara helg, den behövde jag verkligen!

En typiskt bra-dålig dag

Written by Syndroma: 2011-02-23 at 18:37:57 - Blyerts, Bläck&Tusch, Comments [0].

Bläck + smal tusch (liner)

För lite sömn är inte bra har jag märkt. Speciellt när sömnbristen är påtvingad från andra parter... Det blev inte bättre av att jag i väntan på bussen hem från jobbet - då jag precis skramlat ihop mina sista slantar för att köpa mjölk & yoghurt på ICA - märker att mitt busskort är försvunnet! Paniken var horribel! Lite tur hade jag ändå, för jag hittade exakt 20kr till biljetten i jackfickan. Hoppas att jag har sån tur att jag har tappat det från busshållsplatsen till jobbet och inte bussen och att det i så fall ligger kvar. Cross you fingers, will you?

Försöker att inte bara allt för bitterfittig, för det finns nog inget jag vill mer just nu än att spotta, fräsa och spy galla över hela världen. Så jag tar ett djupt andetag, sätter på Aphex Twin - Avril 14th (YT) och laddar upp en teckning! Sen varvar jag ner.

Som jag gjort se'n jag va' liten

Written by Syndroma: 2011-02-19 at 19:32:35 - Akvarell, Comments [0].

Tusch + akvarell på tub

Något som jag gjort ända sedan jag var liten var att måla upp hur jag ville se ut. Till en början var det stora prinsess-klänningar á la Marie Antoinette (fast det visste jag ju inte då) men det blev det ju aldrig något med, så jag målade istället sånt som var liiite mer rimligt. För all del så vill jag fortfarande klä mig i historiska klänningar, men i alla fall.

Svart dominerar (mamma hävdar bestämt att svart bara är en fas, jag tvivlar fortfarande efter snart 9år) tillsammans med mörkt & murrigt. Ljus hy, lätt ögonmake med galet starka och gärna mörka läppar tillsammans med mörkt, blodrött/lila hår. Nom nom!

Jag vill sätta igång NU!

Människa igen

Written by Syndroma: 2011-02-18 at 15:39:52 - Vardagstrams, Comments [0].
Efter 11 dagars tidiga mornar började jag känna mig lite lagom... sliten. När jag kom hem hade världens finaste tappat upp ett skållhett bad till mig. Så jag har skrubbats, lagt mask, fixat fossingar och smörjt halva dagen och nu börjar jag känna mig som en människa igen. Plus att solen skiner i Växjö, vilket gör allt så jävla mycket lättare. Allt känns så förbannat bra idag!Bilden är från i måndags (alla-stjärtars-dag) då jag tyckte att jag var the smex, obviously. Då var det också sol och jag hade röda läppar. Fruktansvärt bra dag vare!

Finaste

Written by Syndroma: 2011-02-13 at 06:52:48 - Självporträtt, Comments [1].

Börjar dagen med världens finaste systerson<3 sen pyser jag till jobbet.

Kaizers Orchestra

Written by Syndroma: 2011-02-12 at 16:04:12 - Musik, musik, musik, Comments [0].

Kaizers Orchestra, ett utav mina favvisband of all time, har äntligen släppt nytt! Violeta, Violeta Volume I. Åh som jag har shakat loss sedan lunch alltså och sjungt med för full hals. Underbara Kaizers, gör mig aldrig besviken! Har tre favvislåtar än så länge, men tror att det här kan vara en platta jag gillar rakt igenom!

Lyssna vettja!

Philemon Arthur & the dung
Femktakt filosofi
En for orgelet, en for meg

Leka

Written by Syndroma: 2011-02-11 at 12:01:59 - Självporträtt, Comments [0].

Inte bara kreativitet i form av penna (:

Elfte Februari

Written by Syndroma: 2011-02-11 at 10:14:22 - Blyerts, Bläck&Tusch, Comments [0].

Elfte Februari

Jag har kommit in i någon typ av creativityspree de senaste veckorna och försöker ta vara på det så mycket som möjligt. Snart nog kommer en sån period där man känner att allt man tar i blir till bajs. Har fortfarande lite dåligt med material, men med allt jobb jag har på G så bör jag snart kunna unna mig lite nya penslar, pennor och annat mumsigt!

Winds of change

Written by Syndroma: 2011-02-07 at 21:11:52 - Vardagstrams, Comments [0].
Ja, nyligen har förändringens vindar slitit tag i mig, mitt hår och min tid.
För första gången på ett år satte jag inte bara foten på ett gym, jag skaffade ett gymkort också. Återigen så har jag börjat läsa körkortsteorin och är pepp påre. Viktigast och roligaste är faktiskt att jag äntligen har fått lite mer jobb, både om helgerna och vardagarna. Yay for me liksom!

Sista snutten innan det är sängdags tänkte jag plocka ihop en pumpad awesomeness-playlist att ha till träningen. Förslag?