Storytime

Written by Syndroma: 2011-12-30 at 23:15:39 - Musik, musik, musik, Comments [4].
Om jag gillar? Ja.
Fröker myser ända in i benmärgen!


IMATS

Written by Syndroma: 2011-12-30 at 08:34:47 - Vardagstrams, Comments [0].
Drömmen om IMATS. Den får nog vänta till 2013. Poop.

Update - nio månader senare

Written by Syndroma: 2011-12-23 at 08:30:13 - Projekt: Rent fejs, Comments [0].
Kände att det var dags att uppdatera den här kategorien en slatt. Juli... skäms på mig! 

I det här inlägget tänkte jag mest filosofera lite runt mitt projekt och gå igenom nuvarande hudvårdsrutin en annan gång. Före- och efterbilder får också vänta tills det blir lite roligare dagsljus. 

Att tvätta med olja har varit något som passat mig förvånansvärt bra. Visst är det annorlunda än traditionella hudvårdsprodukter och det tog en stund innan jag vant mig och accepterat "förlusten" av alla mina vanliga produkter. Nu när jag har vant mig känns tanken på att gå tillbaka till dyra krämer och rengöringar (om än lockande, jag går fortfarande igång på intressanta produkter) väldigt konstig. OCM + NoPoo har onekligen varit det enda som faktiskt gjort någon egentlig och märkvärd skillnad för mig och min hy. Så enkelt är det.

Det känns mycket bättre nu, mer balanserat så att säga. T-zonen är fortfarande fetare än resten av ansiktet, men det kan jag leva med. Ansiktet är jämnare än vad det var för 9 månader sedan. Nog for jag fortfarande finnar och pormaskar som vill se världen på lite närmre håll, men det är ingenting jämfört med hur det var när jag började. För att inte tala om tidigare år... de riktigt stora, gula och maffiga blemmorna verkar gett upp helt och hållet. Viktigast av allt: det gör inte ont längre! Knutorna jag hade vid käkarna som gjorde ont som döden, är borta. Mina stora porer och resten av paketet kan jag leva med när det inte smärtar hela ansiktet.

Att tvätta ansiktet med olja känns väldigt främmande (och nu kommer det oundvikliga 'men'et), men jag tycker absolut att det är något man borde prova på, precis som med vilken annan rengöring som helst. Det är galet billigt och man har överlag väldigt lite att förlora på det. För mig funkade det, kanske gör det även det för dig!

Granen, äntligen

Written by Syndroma: 2011-12-22 at 15:06:11 - Vardagstrams, Comments [1].

Canon EOS 600D + EF 50mm f/1,8 II

Mitt vinterland

Written by Syndroma: 2011-12-07 at 08:06:35 - Natur&Arkitektur, Comments [2].Canon EOS 600D + EF 50mm f/1,8 II

Mer vinterbilder, mer snö! Har nog bilder så det räcker till minst ett inlägg till, gillar ni inte snö eller vinter är det här helt fel ställe just nu. Lovade mig själv förra året att jag skulle göra det mesta och bästa av den här vintern fotomässigt. Nå, det kommer inte bli en så fin vinter som det var förra året men det som blir ska förevigas!

Åh, så lycklig som jag är nu när vintern äntligen kommit! Efter en lång och utdragen höst är det skönt att få lite snö. 

Är det någon mer än jag som är vinterentusiast?

5:e december - När snön kom

Written by Syndroma: 2011-12-05 at 13:22:18 - Natur&Arkitektur, Comments [1].

Canon EOS 600D + EF 50mm f/1,8 II

God morgon

Written by Syndroma: 2011-12-02 at 07:49:37 - Vardagstrams, Comments [0].
(Morgonmys-bild från förra veckan)

Canon EOS 600D + EF 50mm f/1,8 II

Det är väldigt mycket morgonmys hos mig just nu. Går upp tidigt, käkar frukost med levande ljus och julstjärnor. En hel del sneglande på soluppgångarna blir det också. Hur härligt som helst! 

Idag har jag nationella i engelska, första biten. Är så galet taggad!