TBS Nutriganics Smoothing Day Cream

Written by Syndroma: 2010-09-24 at 15:48:27 - Recensioner, Comments [0].
För ett par månader sedan var jag ute efter en ny hudkräm. Att leta ny hudkräm är något av det värsta jag vet, ungefär lika mycket som jag ogillar att prova ut ny bikini! Det tar alltid en halv evighet för mig att bestämma alternativ och sedan sålla bland dem. Väga pro's och con's! Samtidigt tycker jag det är ganska roligt med hudvård, så länge man slipper köpa nytt.

Just vid det här tillfället hade jag snöat in mig på The Body Shops produkter och ville testa något där ifrån. Jag var så nöjd med min rengöring jag lite tidigare hade köpt där att jag ville utforska lite mer i deras sortiment.

Så kommer man till det klurigaste, vad ska man välja? Min hy är så jäkla knepig. Den är fet, finnig, porig och ganska känslig. Förr i tiden körde jag mycket på acne/fet hy produkter, de gjorde det bara värre. Går jag åt andra hållet, så att jag kör med produkter för känslig hy i vissa fall torr hy, då blir jag alldeles på tok för fet i ansiktet. Nu för tiden brukar jag blanda lite, en lite kraftigare rengöring och en mildare kräm t.ex.

Den här gången föll i alla fall valet på TBS Nutriganics Smoothing Day Cream. Det är en kräm i deras ecocert sortiment som jag tidigare helt missat. När expiditen berättade lite närmare om den verkade den inte alls fel även om jag kan tycka att jag nog är lite ung för att köra på anti-ageing/utslätande produkter, haha.

Jag försöker komma ihåg när jag köpte den exakt, men misslyckas. Någon gång i mars/april tror jag. Och det blir väsentligt om varför jag nämner det alldeles strax.

Krämen i sig är ganska trevlig. Den känns fet, fast går in snabbt och lämnar ingen hinna efter sig. Det luktar lite... speciellt. Kommer ni ihåg "Jenka" tuggummin som man köpte för 50öre när man var liten? Ja, det finns en hint av jenka-doft i den här krämen och jag vet inte om jag gillar det eller inte. Det kommer förpackad i en pumpflaska med en botten som trycker upp/följer med upp efter varje pump. Hygieniskt och ekonomiskt eftersom man får med sig mer produkt upp som pumpen vanligtvis missar.

Hur som helst, nu kommer vi till mitt dilemma. Trots att jag gillar krämen, även om jag är lite suspekt till lukten så kan jag inte se förbi att det är otroligt odryg. Som jag sa, tror jag att jag köpte den i mars/april och den tog slut i början av juni! Det tycker jag inte är riktigt ok! Dessutom var jag helt oförberedd på det då förpackningen är opak och har lite tyngd i sig. Jag är lite sur över att jag slängt förpackningen så jag inte kunde fota hur den såg ut. Det är möjligt att jag upplevde den odryg eftersom jag använde den både morgon och kväll. Likväl känns det som om det borde ha räckt längre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback