Lek

Written by Syndroma: 2010-10-26 at 19:30:34 - Looks, Comments [1].
Saker man gör när man är allmänt less och längtar efter helgen. Ja, fröken har lekt med sina favorit leksaker och försökt leka fram något inför helgens halloweenfirande. En hel del skall korrigeras, but I'l certainly getting somewhere!

Utan blixt

Med blixt


MNY & Viva la Diva

Written by Syndroma: 2010-10-18 at 20:10:50 - Nytt i sminkväskan, Comments [1].
Idag har jag skämt bort mig själv lite och spenderat lite pengar på tillskott i sminkfamiljen. Det blev tre gloss från MNY och två skuggor från Viva la Diva. Jag gillar dem skarpt, alla fem! Min stackars mobil somnade och ligger på laddning för tillfället, så det här var den enda bilden jag hann med. I morgon skall jag försöka fixa några schyssta lipswatches på glossen.

Skuggorna ligger på en tunn bas av Make Up Store's High Tech Lighter, Platina
Fr.v: MNY - 765, 690, 686.   Viva la Diva - Midnight Murder, Killer Queen


Gårdagens pyssel

Written by Syndroma: 2010-10-13 at 14:54:32 - Tips (beauty), Comments [1].
Jag har en långre tid tyckt att det såg så stökigt ut i min läpp-låda så igår tog jag tag i mitt liv och pysslade ihop lite finare och en mer praktisk förvaring än att trycka ner allt i en enda låda. Funderingarna har funnits där sedan första gången jag såg Encore's yt-tutorial om hur man gör just sånt här. Det tråkiga är bara att jag inte har så himla mycket att fylla ut det med. Men jag har för all del gjort gott om plats för utökning (:

 

För dig som känner att du också vill pyssla ihop lite organisering:


Sisådärja

Written by Syndroma: 2010-10-12 at 18:05:12 - Vardagstrams, Comments [0].
Blev färdig med mitt pyssel för ett tag sedan, nu har jag ont i ryggen efter att ha suttit i lustiga positioner under tre timmar. Bra blev det i alla fall och imorgon tänkte jag att jag ska övertala min mobilkamera att ta en bra bild på spektaklet, nu är det lite väl mörkt för sån't.

Pyssel

Written by Syndroma: 2010-10-12 at 15:00:17 - Vardagstrams, Comments [0].
Sitter för tillfället och pillar ihop lite förvaring till min sminkbyrå men kände att jag behövde en liten paus. Har fått märken efter att ha spenderat en timme eller så med herr sax.

1... 2... 3... *djupt andetag*   NU KÖR VI!