Vecka 2

Written by Syndroma: 2010-11-29 at 11:51:07 - Den stora resan: Sluta röka, Comments [0].
Nu har det gått lite mer än två veckor sedan jag bröt och smulade sönder ett halvt ciggpaket. Det finns inga ord att beskriva hur skönt det känns just i denna stund. Jag har redan hunnit spara ihop 400:- som ligger på ett sparkonto. Att se dem ligga där och veta att det där är pengar jag får spendera på härliga, roliga prylar känns så djävla bra! Det är ju trots allt bra mycket roligare att utöka sminksamlingen, garderoben, skohyllan, konstmaterialskåpet och piffa lägenheten för de pengarna än att bränna upp dem. Att jag dessutom redan fått lite bättre kondis och inte gått upp än ser jag som en bonus ;)

Självklart är det inte bara guld och gröna skogar. Det finns saker som är pissjobbiga. Som att jag sträcker mig efter cigg per automatik i kassan på ICA, kommer på mig själv och snabbt drar tillbaka min näve. Lukten när man passerar en rökare på cykelvägen eller nere i stan, it's pain. Morgonens första kaffekopp och de stunder när man är fullkomligt sysslolös...

Ciggaretterna har blivit som en typ utav snuttefilt, något som gör att man känner sig mindre naken i vissa situationer. På väg till bussen, slå ihjäl de där minterna innan bussen kommer. Avkopplingen när man är kraftigt irriterad eller arg eller för all del när man är ledsen. Det är några få utav de situationer när jag har behövt min "snuttefilt". Nu finns inte den längre men det är ingenting jag sörjer, längre.

Just nu gäller det att ta en dag i taget, kika på den växande pengahögen, planera belöningar och bara va!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback