Lines of grey

Written by Syndroma: 2010-11-30 at 21:38:55 - Blyerts, Bläck&Tusch, Comments [0].


What have I been doing, you might ask... Oproportionerligt semi-snusk såklart!

MNY lipswatches

Written by Syndroma: 2010-11-29 at 13:26:19 - Swatches, Comments [0].
Nu äntligen kommer det, lipswatches på MNY glossen!
Om man jämför med hur det såg ut när jag först fotade dem så är det en väldig skillnad mot hur de ser ut när de väl sitter på läpparna. Basen har bara en liten, liten hint av färg och glitterpartiklarna är det som gör att de ser mer intensiva ut i färgen. Man kan utan problem bära de här för sig själva, men de ger en väldigt fin effekt på färgade läppar!

NOTE!
Ang. bilderna: Produkbilderna är tagna i lampljus, därför har jag ljusat upp och lagt på ett kallt filter för att de ska likna sig själva så mycket som möjligt. Trots det så är de aningen mörkare på bild än i verkligheten. Läppswatcherna i sig är där emot tagna i dagsljus!

+ en ursäkt för de random storlekarna på bilderna. Jag ska bättra mig till nästa gång (:

 

f.v: MNY 765, 686, 690


 

MNY 765


MNY 686


MNY 690

 Vecka 2

Written by Syndroma: 2010-11-29 at 11:51:07 - Den stora resan: Sluta röka, Comments [0].
Nu har det gått lite mer än två veckor sedan jag bröt och smulade sönder ett halvt ciggpaket. Det finns inga ord att beskriva hur skönt det känns just i denna stund. Jag har redan hunnit spara ihop 400:- som ligger på ett sparkonto. Att se dem ligga där och veta att det där är pengar jag får spendera på härliga, roliga prylar känns så djävla bra! Det är ju trots allt bra mycket roligare att utöka sminksamlingen, garderoben, skohyllan, konstmaterialskåpet och piffa lägenheten för de pengarna än att bränna upp dem. Att jag dessutom redan fått lite bättre kondis och inte gått upp än ser jag som en bonus ;)

Självklart är det inte bara guld och gröna skogar. Det finns saker som är pissjobbiga. Som att jag sträcker mig efter cigg per automatik i kassan på ICA, kommer på mig själv och snabbt drar tillbaka min näve. Lukten när man passerar en rökare på cykelvägen eller nere i stan, it's pain. Morgonens första kaffekopp och de stunder när man är fullkomligt sysslolös...

Ciggaretterna har blivit som en typ utav snuttefilt, något som gör att man känner sig mindre naken i vissa situationer. På väg till bussen, slå ihjäl de där minterna innan bussen kommer. Avkopplingen när man är kraftigt irriterad eller arg eller för all del när man är ledsen. Det är några få utav de situationer när jag har behövt min "snuttefilt". Nu finns inte den längre men det är ingenting jag sörjer, längre.

Just nu gäller det att ta en dag i taget, kika på den växande pengahögen, planera belöningar och bara va!

Första advent

Written by Syndroma: 2010-11-28 at 06:05:36 - Vardagstrams, Comments [0].
God morgon!
Idag är det redan första advent. Det är ganska sjukt att tiden har gått så fort, i mitt huvud är jag fortfarande kvar i augusti (fråga mig inte varför det är fullt med snö i mitt fiktiva augusti). Jag är så sugen på att julpynta, men har ingen plats för det så man kanske helt enkelt skulle skämma bort lägenheten med en storstädning? Då menar jag alla rum, alla vrår och dammsugning i taklisterna! Till och med fönsterputsa, på insidan i alla fall. Mja, tåls att tänkas på, först ska jag avklara den betalda städningen innan jag tar i så jag spricker.

Hur som helst tänkte jag önska en härlig och mysig första advent!


Har du hunnit julpynta än?

Uppvaknande

Written by Syndroma: 2010-11-24 at 09:55:18 - Den stora resan: Sluta röka, Comments [0].
Jag har glömt att berätta att jag (återigen) har varit rökfri en vecka. Lite över en vecka till och med. I vanlig ordning är jag stolt över mig själv. Det har varit svårt, mycket svårt faktiskt. Jag har dragits mellan "Åh vad skönt det är att inte behöva gå ut stup i kvarten" & "Nu skiter jag i det här, ge mig första bästa mack så är jag back in game". Varit sugen, gaaalet sugen. Men i dag, när jag snubblade över ett inlägg hos Katta Kvack jag missat så är jag inte sugen alls längre. Inte någon-djävla-stans faktiskt! Så tack för det Katta, det kommer sitta i bakhuvudet varje gång jag ens tänker på att ge upp!

Resultatet, sisådär en månad efter. (Halloween)

Written by Syndroma: 2010-11-21 at 05:32:53 - Looks, Comments [0].
Ja, jag måste ju nästan visa hur jag såg ut till halloween tillslut. Personligen blev jag väldigt nöjd (: Ptja, om vi bortser från att jag hade en väldigt bad skin day.

Lite, lite bättre bild på håret och mitt ansikte's inneboende.