Winters have come and gone, you know

Written by Syndroma: 2010-12-21 at 17:23:49 - Natur&Arkitektur, Comments [0].

De senaste dagarna har jag varit fantastiskt gnällig över att det är så magiskt vackert ute och det enda jag vill är att var ute och fota med min blivande kamera jag hållt på att spara ihop till sedan... maj? Och jag menar, let's face it, jag bor i Växjö! Staden som är en utav städerna som har minst antal soltimmar (det bara regnar och är grått här vanligtvis) i hela Sverige! Och det lär inte komma en sådan här vinter igen på... aslänge! Tillsist sa jag till mig själv på skarpen och gjorde det jag kunde med vad jag hade. Håller tummarna för att nästa vinter blir lika vacker, då ska Växjö få se på annat!

Färga håret

Written by Syndroma: 2010-12-19 at 21:57:11 - Vardagstrams, Comments [0].
Denna ständiga pina! Är det någon med än jag som får världens beslutångest när det är dags för att fixa till utväxten? Det är lika illa varje gång för mig och slutar med ett ganska krystat impulsval. Så måste det gå till, annars skulle jag utan problem kunna stå och stampa på samma ställe tills butiken stänger och fortfarande inte veta vad som ska följa med hem!

Den här gången fortsatte jag med rött, men det är lite kallare och drar mer mot lila när ljuset ligger på. Annars var jag galet sugen på att bli brunett igen bara för att det är så lättskött, eller svart. Rött hår är så förbannat snygggt och jag känner mig så bra i det... men det är ett !!#@!! bök att hålla det i skick! Nästa gång blir det nog ett steg närmre mörkt blodrött (en personlig favorit) om det inte dykt upp något annat i mitt lilla huvud that is.


Rubriksbrist

Written by Syndroma: 2010-12-16 at 11:42:59 - Självporträtt, Comments [1].I brist på intressanta saker att dela med mig av så låter jag helt enkelt bli att skriva mer än såhär!

Suck och pust och stön

Written by Syndroma: 2010-12-12 at 12:10:43 - Vardagstrams, Comments [0].
Här har det varit sjukstuga merparten utav veckan så det var varit lite dåligt med energi att stiga upp ur soffan. Nu hoppas jag på att det här är det sista jag hör av det här förbannade illamåendet så det kan bli bättring!

I försök att vakna

Written by Syndroma: 2010-12-05 at 05:08:29 - Vardagstrams, Comments [0].
Klockan är 4.50 när de här raderna påbörjas. Upp med tuppen brukar det heta, men jag vettefan om inte tuppen fortfarande sover alltså. Igår var jag uppe lika tidigt (kan på tilläggas att jag gick upp vid 4.15 både i går och i dag) och väntar tills koffeinet kickar in ordentligt så jag kan pallra mig iväg till jobbet. Igår var det jackpott och jag fick torka upp fulla folks avfall... oh how I love the smell of vomit and other things in the morning... urgh! Det börjar gå relativt lätt nu för tiden i alla fall, jag måste väl ha utvecklat någon typ utav doft-immunitet. Äsch, vi kanske skulle släppa äckelt där.

Efter jobbet filurade jag ut på stan och införskaffade mig två gardiner och ett par ljuslycktor, nu ser det faktiskt ut som om någon bor här! För första gången sen 2008 då vi flyttade in hit. Fast det tog lång tid, fick fara fram och tillbaka så mina stackars ben var inte glada på mig när jag tillsist kom innanför hemdörren. Jag kompenserade det med kaffe, lussebullar, choklad och Disney-filmer! Good stuff!

Abrupt avslut men jag måste nog röra på mig nu, med eller utan koffein, innan jag somnar sittandes! Ha en härlig 2:a advent förresten!

Kiss me deadly

Written by Syndroma: 2010-12-01 at 13:34:53 - Looks, Comments [1].


Leka med koncept och de bästa leksakerna medan man lyssnar till ljuv elektronik.

FOTD - CVLOL

Written by Syndroma: 2010-12-01 at 12:04:03 - FOTD, Comments [0].
Gårdagens ansikte som jag fixade för att ha något att pryda mitt kickass cv med ;) Att taklampan kom med är så jäkla fail!


Face:
MAC select cover up, NW15
MAC studio sculpt, NW15
Make Up Store wonder powder, sinai
Lumene Natural Code skin perfector, shine&redness eliminator
MAC blush ombre, ripe peach

Eyes:
Make Up Store high tech lighter, platina
Viva La Diva domed eyeshadow, white
Viva La Diva domed eyeshadow, killer queen
Viva La Diva domed eyeshadow, midnight murder
Make Up Store eyepencil, black (matt)
MAC eyeshadow, carbon
Isadora build-up mascara, black waterproof
Isadora eyeshadow quartet, 20 classic brown (for brows)
H&M eyebrow fix

Lips:

Make Up Store lipcare mix, "inpackning"
Make Up Store lippencil, raspberry
Make Up Store lippencil, gum