Följ med på min resa! (introduktion 1)

Written by Syndroma: 2009-10-12 at 00:18:09 - Den stora resan: Sluta röka, Comments [1].
Så, beslutet är taget. Lockande morötter näst intill ordnade och det är snart dags för mig att bita i det sura äpplet och göra något jag borde gjort redan innan jag började. Nämligen att sluta röka!

Jag vet att den här kategorin kanske inte riktigt passar in i den här bloggen eller med det jag egentligen tänker ha bloggen till. Men varför jag bestämt mig för att faktiskt publicera resan i den här och inte i min privata är för att det först och främst är den jag använder mest. Efter det så hör skönhet och rökning i hop, i alla fall i hur vida det i många fall förvärrar hyn. Jag har en ganska kass hy och har haft länge nu och jag vill göra något åt det. Vilket inte bara innebär att sluta röka utan förmodligen också ett produktbyte. Men mer om varför ett produktbyte kanske är aktuellt kommer vid senare tillfälle.

Hur som helst, för att gå tillbaka till indroduktionen av den här kategorin, så vill jag inspirera! Inte bara till att sluta röka utan också genom finna själva viljan man behöver för att kunna säga nej och avstå. Har man viljan kan man göra allt! Glöm aldrig det!

Min tanke var att ta en "före" bild och efter det dokumentera inte bara hur hyn beter sig utan också hur det går för mig. Men eftersom min stackars kamera drar sina sista trogna andetag kan det blir lite svårt. Jag skall lösa det på något vis.

Hoppas ni vill följa med på min resa. Kanske peppa, skälla, kritisera och tipsa mig.
Det här skall bli otroligt spännande!

Kommentarer
Postat av: Elva

Att sluta röka är nog ett av dina livs viktigaste beslut. Jag rökte förutoch är väldigt glad över att jag idag inte gör det.Lycka till!Btw. Kul att du gillar vår tapet ;)

2009-12-07 @ 11:15:38
URL: http://elvamakeup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback