En liten update

Written by Syndroma: 2009-12-27 at 23:58:21 - Den stora resan: Sluta röka, Comments [0].
Så, jag tänkte att jag skulle göra en liten update över vad som har hänt med min stora resa sedan oktober. Vilket egentligen inte är så mycket men lite förändringar har det ändå blivit. Det gick väldigt bra i början, jag saknade knappt mina små cancerpinnar. Låt oss säga att det gick utför på helgerna, då det blev alkoholintag. Även om framstegen har varit någolunda instabila så närkte jag i alla fall skillnad på min hy när jag var som duktigast, finnarna blev betydligt mindre och alla små röda plitor blev färre. Jag fick till en någolunda bra före-bild innan jag började lägga ner.Det är lite svårt att se, men det värsta samlas ner vid hakan och ner mot halsen. I nuläget ser min hy mer ut som på bilden, fast lite bättre. Jag hoppas jag ska finna lite mer styrka efter att julhelgen är helt över och det nya året nalkas. Just nu har jag inte som helst motivation att ens försöka kämpa mer än att hålla vardagsrökningen så låg som möjligt. Även små framsteg är bra framsteg!

Sammanfattning:

+ Min vardagsrökning har minskat markant. Istället för ca 4-5 paket i veckan är jag nere på ca 2 och detta är något jag hållt sedan i slutet av oktober.
+ Jag har skrivit en stor tjock pepplista som jag läser varje dag för att samla motivation.

- Eftersom jag inte har så mycket att göra om dagarna blir rökningen en sysselsättning som jag håller fast vid lite extra hårt. Note to self: hitta bättre och roligare tidsfördriv.
- Att ha åldern inne försvårar mina planer, eftersom det rent teoretiskt inte finns någon som kan förbjuda mig att köpa ciggaretter när,var och hur jag vill. Att lämna leg. hemma är inte heller någon bra idé.

Nästa tillfälle jag bloggar inom den här kategorin ska jag dela med mig av min pepplista, den kanske kan vara till hjälp för någon annan än bara mig själv.

Take care for now!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback