It started with a single leaf

Written by Syndroma: 2011-11-17 at 14:34:15 - Natur&Arkitektur, Comments [2].

Canon EOS 600D + EF 50mm f/1,8 II

Idag började fröken dagen med att glömma plånboken hemma (hoppas jag, annars ligger den på ICA) och fick prova kollektivtrafikens nya nyhet; sms-biljett. Tack som fan för att smartphoenes finns alltså! Hann fixa fram nummer och smsa med ett par sekunder till godo innan bussdörren öppnades för mig. Det som var lite märkligt var att Fru Busschufför verkade lite putt när jag stolt sträckte fram min telefon. 

Hur som helst, mina bekymmer slutade inte där. Ungefär halvvägs ner till centrum insåg jag att när vi på Komvux skriver prov så visar vi leg. Även leget låg ju någon annanstans än i min väska just då. DEN ångesten och alla möjliga livskrisscenarion som passerade revy just då... Fast det gick bra, inget visa leg, bara släppa loss det inre skrivargeniet! Slutet gott, allting gott!

Tänkte att jag skulle fortsätta i sann plugganda och skriva lite småarbeten.
Hur har din dag varit? Lika livkrisig som min?

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hej!

Tack för att jag får rida och ta hand om henne! Det är en tid i mitt liv som jag aldrig kommer glömma! All den kärlek jag fått från henne är svårt att få, igen! Så jag är jätteglad att du litar på att jag och Maria tar hand om henne! Tack!

/Matilda

2011-11-17 @ 19:37:53
URL: http://ponnyohestar.blogg.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

sv, Tack så mycket! DOch det var därför jag inte köpte fler på en gång.. känns inte ok att komma hem med två anteckningsböcker och 500 spänn fattigare -_-

2011-11-18 @ 09:26:05
URL: http://nevnarien.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback