Aspirinmask pt.II

Written by Syndroma: 2011-07-13 at 18:41:12 - Projekt: Rent fejs, Comments [1].
Första gången jag kom över ett inlägg om aspirinmasken suckade jag lite och stängde ner fliken. "Medicin ska man ha i magen, inte i ansiktet" tänkte jag. Det var över ett år sedan och jag kan bara vara tacksam att man utvecklas under årens gång.

Har funderat mycket på just det här sedan mitt korta och koncisa inlägg för ett par dagar sedan. Om jag bara hade vandrat ner till Apoteket, bett lite snällt om ett aspirin-paket, gått hem och provat det här för över ett år sedan... är det möjligt att jag hade kunnat vara så gott som problemfri?

Ja, ni hör kanske redan nu att jag är ganska förtjust? Ni förstod hinten? Bra!

Det som är så attraktivt med masken är inte bara att jag kan se resultat - och det var inte bara så att JAG inbillade mig, utan min kära sambo kommenterade det tidigare i kväll -  utan också att det är så löjligt billigt och så löjligt enkelt. I mina dagar har jag lagt ner så otroligt mycket pengar på saker som inte har fungerat, som gjort saker och ting värre, luktat illa, svidit osv.

Resultatet efter 2 gångers användande (känns för all del som en väldigt kort testperiod, även om det bara är en mask) är en till synes jämnare hy + färre pormaskar, mindre rodnad, de knut/cystliknande finnarna längs käken är inte lika... cystiga eller ilsket röda.

Jag hoppas så hårt att det här inte är inbillning eller önsketänkande. Tänk om jag kan vara så gott som helt problemfri om en rimlig framtid? Tänk om?!

Kommentarer
Postat av: Carro

Åh det måste jag testa! Släng gärna upp receptet på bloggen! ^^

2011-07-14 @ 14:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback