Sigma Makeup recension pt.I

Written by Syndroma: 2010-01-16 at 11:43:14 - Recensioner, Comments [0].
Jag tänkte dela upp den här recensionen/testen i olika delar och detta är inte helt oväntat den första delen där jag kommer gå igenom mitt första intryck av leverans och penslar. Anledningen till varför jag vill dela upp det är för att jag vill göra ett så grundligt och riktigt jobb som möjligt med både penslar och recension. Eftersom det här är ett så pass omtalat märke och det råder så mycket misstro kring det vill jag verkligen göra så gott jag kan med mina recensioner. Skulle jag försöka sammanfatta allt i ett och samma inlägg kommer jag ha svårt att få något sammanhang och allt kommer bli sörja. Det blir det så ofta i alla fall.


Första intryck och tvätt:


Jag fick mitt efterlängtade paket från Sigma den 5/1 (la beställningen 28/12) och det tog bara en vecka och då under nyårsfirandet, det kan jag tycka är ganska bra ändå. Det brukar ju kunna vara kaos lite överallt i de tiderna.


Penslarna kom fint paketerade i en påse med ett informationsblad och ett vykort med skötselråd. Något jag verkligen gillar är när när man som kund får sina varor fint paketerade. Då känns det som om säljaren har lagt ner lite extra tid och tanke på just mig som kund och det får mig att känna lite vardagslyx! Dessutom fick jag en liten överraskning i min röda påse, en ögonskugga ur deras sminksortiment - gillas, mycket!


Hur som helst så kändes penslarna väldigt mjuka och lena i borsten, nästan lite löjligt mjuka och gosiga. Jag kom på mig själv att sitta och pensla mig själv i ansiktet en bra stund innan jag märkte vad jag höll på med. De är greppvänliga och faktiskt riktigt snygga.


De klarade sig riktigt bra under tvätten, det var bara några få, så strån på SS197 som inte riktigt ville vara med och leka (då snackar vi kanske 2-3 strån). SS239 klarade sig helt utan håravfall. Det enda negativa jag kommit fram till är att SS197 tar otroligt lång tid på sig att torka ordentligt, förmodligen för att den har en ganska tät borst. Ett tips att att tvätta den 24 timmar innan man tänker använda den igen så den får ta sin tid på sig och att man inte ska riskera att det finns fukt kvar som vill leta sig ner till fästet.


Jag har föresten verkligen försökt att få till några bra bilder... men min kamera är verkligen så värdekass en kamera kan bli. Man kan i alla fall se vad det är, fast kanske inte så tydligt. Man får va gla' för det lilla.

Hittills är jag nöjd. Fortsättning följer...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback